Ishrana kućnih
ljubimaca na
najbolji način

Ishrana kućnih
ljubimaca na
najbolji način

Kako su najuspešniji uvek orijentisani na kontinuirani rast i nove poduhvate, kompanija “Gebi” iz Čantavira je u svoj proizvodni program uvrstila i hranu za kućne ljubimce – Frendy, hranu za pse i Wendy, hranu za mačke. Tako su Frendy i Wendy proizvodi postali deo velike “Gebi” porodice, kompanije sa tradicijom dugom preko tri decenije koja u svom proizvodnom programu ima više od 100 proizvoda, a nadaleko je čuvena po proizvodnim linijama Energofeed, Uni i Ozzy. 

Na domaćem i regionalnom  tržištu “Gebi” se za relativno kratko vreme pozicionirao u sam vrh proizvođača stočne hrane. Put ka vrhu vodio je preko jasne vizije kontinuiranog razvoja, uz dobar menadžment i realizaciju planiranih poslovnih aktivnosti. U  tome su svoj doprinos dali i poslovni partneri i kupci koji su na pravi način prepoznali kvalitet “Gebi” proizvoda, odgovornost u poslovanju i poštovanje dogovorenih rokova. Sa dnevnom proizvodnjom i do 1.000 tona, “Gebi” danas ostvaruje godišnju proizvodnju od preko 200.000 tona stočne hrane, od čega jednu trećinu plasira na tržište regiona, što ga čini liderom u proizvodnji stočne hrane u Srbiji.

Težeći liderskoj poziciji i u drugim oblastima, “Gebi” proširuje proizvodni program, pa tako pored gotovih smeša proizvodi i razne premikse, brašno “Bački zlatnik”, kao i hranu za kućne ljubimce Frendy i Wendy. .

Proizvodnja hrane za kućne ljubimce odvija se u “Gebi” fabrici u skladu sa poslovnom filozofijom kompanije – domaća proizvodnja po svetskim standardima. Hrana za kućne ljubimce proizvodi se od pažljivo biranih sastojaka visokog kvaliteta, u strogo kontrolisanim uslovima, bez upotrebe GMO sastojaka. Gebijev stručni tim razvio je posebnu recepturu i formulisao hranu prema specifičnim potrebama pasa i mačaka. Pravilno izbalansiran odnos svih neophodnhi nutritivnhi sastojaka u Frendy i Wendy hrani obezbeđuje psima i mačkama pravilan rast, dobro zdravlje i kvalitetan život. 

Vrlo brzo Frendy i Wendy su postali omiljena hrana kućnih ljubimaca širom Srbije.

Gebi fabrika