Frendy Ambasadori
Frendy ambasadori

Frendy ambasadori

Frendy porodica je velika, puna ljubavi i u njoj se uvek dobro jede. Našim granulama hrane se brojni psi u odgajivačnicama širom Srbije koje su posvećene kvalitetnom odgoju različitih rasa pasa. Uz Frendy psi vrhunskih odgajivača rastu zdravo i postižu fantastične rezultate.

Magnifico Blanco

MAGNIFICO BLANCO, Sombor

Odgajivačnica pasa rase dogo argentino “Magnifico Blanco” iz Sombora vlasništvo je bračnog para Lazić, Blanke i Slobodana. Oni su posvećeni pravilnom odgoju, treningu i obuci svojih pasa, a protekle dve decenije najviše rade na genetskoj selekciji i stvaranju sopstvene linije u okviru same rase dogo argentino.

Pas za vas

PAS ZA VAS, Badovinci

Odgajivačnica “Pas za vas” bavi se odgojem sibirskog haskija, engleskog bigla, nemačkog patuljastog špica i cane corsa. Odgajivačnica se nalazi u okviru domaćinstva porodice Jevtić u selu Badovinci, na samoj granici sa republikom Srpskom. Bavi se isključivo prodajom štenaca iz sopstvenog odgoja.

Parexellence Kennel

PAREXCELLENCE, Nova Pazova

Odgojem mopsova odgajivacnica pasa “Parexcellence” bavi se od 2009 godine. Njihovi psi našli su dom u više od 50 zemalja širom sveta. Ponosni su na pse iz njihovog uzgoja među kojima se nalaze neki izuzetni primerci koji su pobeđivali na evropskim i svetskim izložbama.

Cleas Canis Dobermans

CLEAS CANIS, Beograd

Odgajivačnica “Cleas canis” bavi se odgojem šnaucera i dobermana. U ovoj porodičnoj odgajivačnici sa puno ljubavi i pažnje dobermani se odgajaju od 2008., a šnauceri od 2012. godine. Ponosni su vlasnici brojnih pehara i prepoznatljivi po negovanju dobre komunikacije sa svojim kupcima.

Medico House

MEDICO HAUS, Obrenovac

Velika ljubav prema dobermanima bila je glavni motiv da se odgajivačnica pasa “Medico HHaus” u protekloj deceniji posveti  odgoju ove pasmine kroz strogu selekciju kvaliteta, fantastičnog temperamenta i veoma jakog izložbenog potencijala pasa. U saradnji sa odgajivačnicom “Cleas Canis” bave se i odgojem šnaucera.

Pas za vas

DEL GRANDE MIMAŠIĆ, Majur

Velika porodična ljubav prema psima iznedrila je dgajivačnicu “Del grande MiMašić”, profesionalce u oblasti radne kinologije. Bave se hendlingom pasa na izložbama u državi i Evropi, dresurom pasa svih rasa, kao i dresurom službenih pasa za policiju i vojsku širom Evrope, pa i sveta. U okviru odgajivačnice posluje i firma “Mašić tim” koja se bavi grumingom i pansionom za pse.

Vom Haus Milesevac

Haus vom Mileševac, Mileševo

Royal Milnikstaff, Kragujevac

FANTASTIC OF MIKI, Mokrin

Frendy hrani

s ljubavlju!

Svaki pas zaslužuje ljubav, topli dom i punu činiju ukusne hrane. To je najmanje što možemo da pružimo ovim divnim  životinjama, našim iskrenim i vernim prijateljima. Nažalost, mnogi psi su uskraćeni upravo za ove esencijalne potrebe. Što zbog ljudske nebrige, što zbog nesrećnog spleta okolnosti, broj napuštenih i izgubljenih pasa je ogromani bez tendencije da se smanji.
Psi su mnogo više od našim kućnih ljubimaca. Pružaju nam bezuslovnu ljubav, daju nam svoje poverenje, dele sa nama brojne životne radosti, ali i nedaće. Oni su nam beskrajno odani i prate nas kroz život. Svesni smo da njihova egzistencija direktno zavisi od nas, ljudi. Pa, zašto ih onda odbacujemo i napuštamo?

Srećom, postoje ljudi i organizacije koje se trude da napuštenim psima pruže utočište, obezbede hranu i pronađu novi i bolji dom. To često nije lako i potrebna im je podrška. Frendy ima dovoljno hrane za sve pse kojima je potrebna ljubav. Kao prijatelj pravi, Frendy redovno snabdeva i hrani napuštene pse u azilima u Somboru, Kikindi, Bečeju, Bačkoj Topoli, Čačku, Boru, Majdanpeku, Jagodini, Zrenjaninu, Nišu, Ubu, Valjevu, Pančevu, Pirotu.

Pored hrane i smeštaja, ovim psima najviše je potrebna ljubav. Oni su željni topline i nežnosti i neizmerno su zahvalni za svaki  blag pogled, nežnu reč i dodir koji im uputite. Hajde da se svi zajedno potrudimo da se svaki napušteni pas opet oseća volcano i željeno. Budite i vi Frendy, brinite o psima.